Afwijzing eindbod Signify

maandag 16 november 2020

De vakorganisaties hebben de uitslag van de ledenraadplegingen over het eindbod aan Signify teruggekoppeld. Na onderlinge afstemming hebben de vier vakorganisaties het eindbod afgewezen.

Alle vakbonden hebben aangegeven om, wanneer Signify ruimte ziet om alsnog tot een akkoord te komen, het gesprek te willen hervatten. De vraag is uiteraard of die mogelijkheid zich zal voordoen, dat is aan de onderhandelingsdelegatie van Signify om nu intern te bespreken.

We willen hierover graag in meer detail terugkoppeling geven en met je in gesprek gaan. Binnenkort volgt een uitnodiging voor een korte online vergadering.

Samen komen we verder
Jij weet dat het belangrijk is om samen met anderen je arbeidsvoorwaarden te verbeteren. Het helpt als je collega’s op het nut van het lidmaatschap bij de VHP2 attendeert. Deze nieuwsbrief doorsturen met onze nieuwe brochure kan helpen om je collega’s bij ons te laten aansluiten. Nieuwe leden kunnen nog steeds onder bepaalde voorwaarden vanaf dag 1 gebruik maken van individuele juridische ondersteuning. Als dank voor een nieuw lidmaatschap ontvang je een cadeautje van ons. 

CLA-negotiations Signify

Dear VHP2 member at Signify, dear professional,

As a service for our non-Dutch speaking members feel free to reach out by phone or mail to discuss this topic or any other topic with us. So far there has not been a request to provide this newsletter in English, however should the need arise in the future we will certainly provide it in English as well. 

 

vorige  terug naar overzicht