Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven zoals: Philips, Philips Lighting, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


woensdag 30 december 2020 | Tientallen ontslagen bij Signify

Eindhovens dagblad 30-12-2020 


donderdag 24 december 2020 | Kerst sluiting

In verband met kerstmis en oud en niu=euw, is de VHP2 gesloten tot en met 1 januari 2021.

Wij wensen jullie fijne feestdagen. 


woensdag 9 december 2020 | Bonden willen thuiswerkregeling bij Philips

Uit het Eindhovensdagblad 

https://www.ed.nl/eindhoven/bonden-willen-thuiswerkregeling-bij-philips-en-meer-loon-en-... lees verder


donderdag 3 december 2020 | Eindbod Cao Metalektro

FME heeft onvoldoende mandaat om verder te onderhandelen

Afgelopen vrijdag heeft FME ons laten weten dat de werkgevers in de Metalektro niet verder willen gaan dan het voorstel dat ze ons gedaan hebben tijdens ... lees verder


dinsdag 1 december 2020 | VCP Young Professionals zoekt nieuwe pensioenwoordvoerder (vrijwilligersfunctie)

Ben jij een jonge professional en voel jij je maatschappelijk verantwoordelijk en heb je affiniteit met pensioenen? Wil jij de stem van jongeren vanuit de vakbeweging laten horen in het debat over het pensioen van nu en in de toekomst? VCP Young Professiona... lees verder


vorige  2 van 75  volgende