Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven zoals: Philips, Philips Lighting, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


dinsdag 15 september 2020 | Reactie op Troonrede 2020

Investeer in werkgelegenheid, investeer in professionals, investeer in de toekomst

Ontwikkeling van werkgelegenheid gaat de komende jaren voor alles. Het kabinet doet er goed aan in crisistijd juist hierin te investeren, zodat consumenten gel... lees verder


maandag 14 september 2020 | Cao-onderhandelingen Metalektro

Op 9 september begon het overleg tussen de VHP2 en de andere vakorganisaties met de werkgeversvereniging FME over een nieuwe Cao die per 1 december 2020 moet ingaan. Voorafgaand aan het overleg hebben we onze voorstellen met elkaar uitgewisseld.

lees verder


dinsdag 1 september 2020 | VHP2: Juist nu!

De VHP2 wil zich in deze bijzondere corona-tijden onderscheiden. Dit proberen wij te doen door er juist nu in voor onze leden te zijn! Voor zowel bestaande leden als nieuwe leden.

De afgelopen maanden hebben wij talloze leden bijgestaan op ... lees verder


dinsdag 1 september 2020 | VHP2: Now more than ever!

In these special Corona-times we want to distinguish ourselves from others by providing  the best service possible for our -new- members.

In the last several months we have helped numerous members with legal assistance. This varied from support... lees verder


maandag 24 augustus 2020 | Opleidingsfonds Signify in samenwerking met FNV en VHP2

Signify heeft samen met de vakbonden FNV en VHP2 een opleidingsfonds ingericht voor werknemers bij Signify. Via een pitch kunnen werknemers aanspraak maken op een ontwikkeltraject: “Dare to start”. Een unieke mogelijkheid om je loopbaan een impu... lees verder


vorige  5 van 75  volgende