Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven zoals: Philips, Philips Lighting, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


donderdag 16 april 2020 | VHP2: nieuwe leden nu gelijk recht op juridische bijstand

VHP2 gevestigd in Eindhoven is een vakbond voor professionals en van oudsher gericht op de high tech. VHP2 is een constructieve en stevige vakbond voor leden bij bedrijven als Philips, Signify, ASML en NXP.

Ca... lees verder


dinsdag 14 april 2020 | Signify past Corona-voorstellen aan

De oproep van Signify, vooral de oproep tot een vrijwillige 20% salaris/werktijd reductie, heeft in de organisatie tot de nodige onrust en onbegrip geleid. De VHP2 heeft dit, samen met de andere vakorganisaties, aangekaart bij het bedrijf.

Het oo... lees verder


Corona-maatregelen Signify voorbarig

Afgelopen dinsdag kondigde Signify een vrijwillige 20% werktijd-/salarisreductie maatregel aan, bovenop een uitstel van de merit increase. De VHP2 is tegen deze maatregelen omdat ze veel te voorbarig zijn. Het is niet juist om zulke offers van werknem... lees verder


donderdag 2 april 2020 | Signify asks 20 per cent wage sacrifice from employees

https://eindhovennews.com/news/2020/04/signify-asks-20-per-cent-wage-sacrifice-from-employees/

 

lees verder


donderdag 2 april 2020 | Corona maatregelen Signify

De VHP2 vindt de door Signify aangekondigde maatregelen voorbarig en eenzijdig. De oproep aan werknemers om gedurende 3 maanden 20 % onbetaald verlof op te nemen valt samen met het openstellen van de noodmaatregel tot behoud van werkgelegenheid. Deze maatre... lees verder


vorige  8 van 75  volgende